Hradec Králové – Za podpory Krajského úřadu Královehradeckého kraje se v pátek 11. srpna 2023 uskutečnil pravidelný letní seminář rozhodčích a delegátů OFS Hradec Králové.   

Příprava na začátek nového soutěžního ročníku 2023/2024 byla rozdělena na praktickou část, která se pod vedením ligového asistenta Lukáše Slavíčka a rozhodčího ŘKČ Lubomíra Bečváře uskutečnila na hřišti v Třebši. Rozhodčí si na hrací ploše vyzkoušeli modelová cvičení týkající se role rozhodčího a asistenta. 

Teoretická část semináře následně proběhla ve Sportparku HIT, kde byla zhodnocena uplynulá sezona a účastníci semináře byli seznámeni s požadavky KRD OFS Hradec Králové pro nový soutěžní ročník, změnami v pravidlech fotbalu, zásadami popisu přestupků a vyplňování zápisu o utkání. Za pomoc na hrací ploše KRD OFS Hradec Králové děkuje Varolu Ikizgulovi a Davidu Novotnému.   

Za hojné účasti rozhodčích, mezi nimi řada mladých a nových zájemců, zde mimo jiné vystoupili předseda OFS Hradec Králové Martin Zbořil, místopředseda OFS Vladan Haleš, za DK OFS Michal Koutník a další zástupci komisí. 

Fotogalerie zde: https://www.rajce.idnes.cz/doudera/album/seminar-rozhodcich-ofs-hradec-kralove-11-8-2023-foto-lubomir-dou

Foto a text: Lubomír Douděra