Hradec Králové – Ve sportovním areálu Háječek se uskutečnil 8. ročník Memoriálu Josefa Součka, který pro hráče minipřípravek pořádá Okresní fotbalový svaz Hradec Králové ve spolupráci s FC Hradec Králové za podpory Města Hradec Králové a PIZZZZA.CZ. 

Za nádherného počasí počasí se před cca 300 diváky představilo v 21 družstvech na 122 začínajících fotbalistů.   

Přehled zúčastněných týmů: Třebeš 1, FC Hradec 1, FC Hradec dívky, Kunčice, Fotbalová školička FC Hradec 1, Stěžery, Slavia Hradec 1, Třebeš 2, FC Hradec 2, Lázně Bohdaneč 1, Hořiněves, Fotbalová školička FC Hradec 2, Opatovice, Slavia Hradec 2, FC Hradec 3, FC Hradec 4, Lázně Bohdaneč 2, Malšova Lhota, Fotbalová školička FC HK 3, Třebechovice, Slavia Hradec 3. 

   Na závěr turnaje obdrželi všichni účastníci z rukou předsedy OFS Hradec Králové Martina Zbořila, předsedy KM a TMK Mirzy Rahimiče, GTM OFS Jakuba Novického, Zdeňka Pechara, Luďka Čičaie a dalších organizátorů pamětní medaile. sladkosti a kartičky hráčů FC Hradec Králové. Všichni účastníci si turnaj užili a již nyní se těší na další pokračování. Setkání nejmladších adeptů fotbalu bylo opět důstojným připomenutím památky Josefa Součka, hradecké trenérské legendy.  

Mirza Rahimič (předseda KM a TMK OFS Hradec Králové): „Tradičně na Háječku proběhl turnaj minipřípravek Memoriál Josefa Součka. Akce se náramně podaříla, přihlasilo se jedenadvacet týmů, které byly rozděleny do třech skupin. Na hříšti se tak pohybovalo na sto dvacet dětí a v podání chlapců i dívek bylo vidět mnoho hezkých momentů, spousta gólů, prostě radost na hříšti. V průběhu sezóny jsme pořádali turnaje minipřípravek 3+0 a tento závěrečný byl vrchol, který se vydařil.“ 

Odkaz fotogalerie: https://www.rajce.idnes.cz/doudera/album/mamorial-josefa-soucka-minipripravky-15-6-2024-foto-lubomir-doud

Text a fota: Lubomír Douděra