Hradec Králové – V restauraci U Švagerků se v úterý 13. 8. 2024 uskutečnilo setkání klubů Okresního fotbalového svazu Hradec Králové před zahájením nového soutěžního ročníku 2024/2025.

Za hojné účassti klubů si přítomní vyslechli zprávy o činnosti OFS a komisí, doplněné prezentacemi, které přednesli: Martin Zbořil (předseda OFS), Marcel Tuček (STK), Michal Koutník (DK), Lukáš Vojtěch (KRD), Mirza Rahimič (KM a TMK), Vladan Haleš (místopředseda OFS a hospodář), Petr Slonek (RK), Jakub Novický (GTM) a sekretář OFS.

Nechyběla bohatá diskuze, např. k novelizaci disciplinárního řádu, novému soutěžnímu ročníku a Rozpisu soutěží 2024/2025 či zavedení hokejového střídání ve 3. třídách. Hned dvě akce se uskuteční 23. 8.: aktiv OP mladší přípravky a seminář vlastních rozhodčí klubů. OFS Hradec Králové v nejbližší době vyhlásí další ročník Hradeckých fotbalových osobností, návrhy na ocenění je možné zasílat na OFS Hradec Králové do 30. 9. 2024.

Samozřejmě nechyběl guláš s cibulkou, což byla tečka za setkáním klubů a OFS Hradec.

Zde několik snímků z akce: https://www.rajce.idnes.cz/doudera/album/setkani-klubu-ofs-hradec-kralove-13-8-2024-foto-lubomir-doudera

Text a fotografie: Lubomír Douděra, sekretář OFS Hradec Králové